Áraink

Kedves Hölgyem/Uram!Engedje meg, hogy bemutassam Önnek kiadványunkat, és ezúton felhívjam a figyelmét egy kitűnő megjelenési lehetőségre. Heti-Apró kiadványunk hetente jelenik meg több mint 10.000-es példányszámban térségünk településein (Bicske, Felcsút, Alcsútdoboz, Kajászó, Vál, Tabajd, Tordas, Gyúró, Baracska, Martonvásár,Ráckeresztúr, Kápolnásnyék),
Előnyünk más hirdetési újságokkal szemben:

  • - megjelenés heti rendszerességgel.
  • - kedvező hirdetési tarifák.
  • - megbízható, közvetlen terjesztés a lakosság körében (a potenciális vásárlók otthonukba ill. saját kézbe kapják az Ön hirdetését).
  • - megjelenő hirdetését grafikus csapatunk ingyenesen elkészíti.
  • - hirdetése a www.heti-apro.hu oldalon is megjelenik, ezzel egy még szélesebb vásárlói kört elérve.A Heti-Apró weboldalán megjelenő hirdetések a gondos és folyamatos internet marketingnek köszönhetően a google és más keresők keresés találati listájának elején helyezkednek el, tehát ha nálunk hirdet az interneten is könnyebben és gyorsabban fognak Önre találni. A Heti-Apró hirdetőinek kedvezményes 5000Ft/oldal áron elkészítjük honlapját, illetve kedvező áron tárhelyet is biztosítunk amennyiben azzal még nem rendelkezik.

A hetilap bővítése, terjeszkedése folyamatos és igazodik a hirdetők igényeihez. Célunk, hogy a magas piaci követelményeknek megfelelően hirdetései a leghatékonyabban váljanak ismertté! Adjon lehetőséget vállalkozásának!

Letölthető árlista itt:

Check Google Page Rank

17/03/2018 - 13:28:40 [ OPERATION OK ] Connected to 'hetiapro_oscl797': [DBHOST] = localhost | [DBUSER] = hetiapro_oscl797
17/03/2018 - 13:28:40 [ OPERATION OK ] Connection with 'hetiapro_oscl797' released properly